Yleinen haku 2019


Yleisen haun sähköinen lomake on avattu.

Haku Konviktiin alkaa tämän hakulomakkeen tultua avoimeksi. Hakuaika päättyy 11.7.2019 klo 18.00. Johtokunta tekee asukasvalinnat 12.7.2017, ja isäntä soittaa valituille valintojen jälkeen, luultavasti klo 18–20, tai viimeistään seuraavana päivänä. Mikäli valittua ei saada kiinni riittävässä ajassa, siirrytään listassa seuraavaan. Jos tarvitset ohjeita tai lisätietoja, voit soittaa isännälle (044-7004477) 10.7.2019 klo 12-18. 

Hakijat pisteytetään koulumenestyksen, varallisuuden ja muiden tekijöiden perusteella ja asetetaan järjestykseen. Ilmoittamattomista tiedoista ei anneta pisteitä. Hakemuksessa ilmoitetaan hakijan perus- ja yhteystiedot, koulumenestys (päättötodistuksen keskiarvo, ylioppilastodistuksen neljä korkeimman arvosanan saanutta koetta), varallisuus (iästä ja elämäntilanteesta riippuen oma tai vanhempien), suositukset kahdelta henkilöltä (mieluiten entisiä konviktilaisia, teologeja tai kristillisten seurakuntien työntekijöitä). Suosittelijoiden nimet ilmoitetaan hakemuksessa, muttta suosittelijoiden tulee lähettää itse suositukset sähköpostitse isännälle (apotti@konvikti.fi). Suosituksen tulee koskea Konviktiin hakemista.

Hakemuksen täyttämistä varten tarvitset (1) toisen asteen koulun päättötodistuksen, (2) ylioppilastutkintotodistuksen, (3) edellisessä verotuksessa vahvistetun verotodistuksen itseltäsi ja vanhemmiltasi ja (4) vapaamuotoisen hakemuksen sekä (5) vapaamuotoisen omaelämäkerran. Omaelämäkerran voi sisällyttää hakemukseen. Hakemuksen lähetettyäsi saat siitä ilmoituksen Google Docsin antamana. Sähköposti-ilmoitusta ei tule.

Hakemusten tietoja käsittelevät vain isäntä, isännän sijaiset ja johtokunta.

Voit nähdä erään konviktilaisen myös teologisen tiedekunnan hakuvideossa

Isännän vuosiloma

Isäntä Juha Leinonen on vuosilomalla 10.6.2019-7.7.2019, eikä ole tällöin tavoitettavissa asukashakuun liittyvissä kysymyksissä.